Ingredients:
- 600 ml of milk
- 150 grams of rice from
- a pinch of salt 1
- strip of lemon peel
- 2 teaspoons of yeast
- 1 / 2 teaspoon vanilla
- tablespoons flour 60 g 40 g
- tablespoons sugar 1 egg
- frying oil
- sugar a piacere per la decorazione
Procedimento:
Mettete a scaldare il latte con la buccia di limone e il sale, appena รจ caldo versate il riso e far sobbollire fino a completo assorbimento. Lasciate raffreddare, aggiungete l'uovo sbattuto, lo zucchero, la farina setacciata con il lievito, la vanillina e amalgamarte bene . Se fosse troppo molle, aggiungere un cucchiaio di farina. Scaldate nella padella olio, se avete il termometro aspettate che raggiunga 175 °.
E 'important because if they cook quickly, remains raw inside. Gather nuts with a spoon and put them in the oil and fry until 'does not become dark: will be crispy outside and soft inside. Drain on paper towels and roll in sugar.
Serve hot.
E 'important because if they cook quickly, remains raw inside. Gather nuts with a spoon and put them in the oil and fry until 'does not become dark: will be crispy outside and soft inside. Drain on paper towels and roll in sugar.
Serve hot.
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