Ingredients:
-  600 ml of milk 
 - 150 grams of rice from
 - a pinch of salt 1
 - strip of lemon peel
 - 2 teaspoons of yeast
 - 1 / 2 teaspoon vanilla
 - tablespoons flour 60 g 40 g
 - tablespoons sugar 1 egg
 -      frying oil 
 - sugar a piacere per la decorazione
 
Procedimento:
     Mettete  a scaldare il latte con la buccia di limone e il sale,              appena รจ caldo  versate il riso e far sobbollire fino a completo  assorbimento. Lasciate raffreddare, aggiungete l'uovo sbattuto, lo  zucchero, la farina setacciata con il lievito, la vanillina e amalgamarte bene . Se fosse troppo molle, aggiungere un cucchiaio         di farina. Scaldate nella padella         olio, se avete il termometro aspettate che raggiunga 175 °.   
E 'important because if they cook quickly, remains raw inside. Gather nuts with a spoon and put them in the oil and fry until 'does not become dark: will be crispy outside and soft inside. Drain on paper towels and roll in sugar.
Serve hot.
 
   
   E 'important because if they cook quickly, remains raw inside. Gather nuts with a spoon and put them in the oil and fry until 'does not become dark: will be crispy outside and soft inside. Drain on paper towels and roll in sugar.
Serve hot.
 
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