Thursday, July 15, 2010

Lump On Lymph Node Sternocleidomastoid

fusilli with tuna, tomatoes and zucchini - pasta salad with gluten-free biscuits



Ingredients for 4:
  • 350 gr. fusilli
  • 120 gr. of tuna in brine
  • 1 clove garlic 1 / 2 cup dry white wine
  • 2 small zucchini
  • some cherry tomatoes
  • 1 lemon Extra virgin olive oil to taste
  • Salt and pepper to taste
Preparation:
Put oil in a frying pan, add chopped garlic and the drained tuna. Fry for a while ', then add the wine bianco e lasciate sfumare, poi spegnete. Preparate l'acqua della pasta, nel frattempo lavate le zucchine e tritatle in un robot da cucina poi irroratele con il succo di limone, aggiungendo sale e pepe a piacimento.
Scolate la pasta ed in una ciotola unite alle zucchine il tonno, aggiungete i pomodorini lavati e tagliati in 4 parti, mettete un po' d'olio ed unitevi i fusilli. Questo piatto potete conservarlo in frigo e ma ngiarlo freddo.


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