Friday, September 24, 2010

Harley Thunderstar Wheel

Caprese blog .... happy birthday !!!!!


Learning to cook led by a teacher makes everything delicious. Cooking for someone is the secret ingredient.

Recipe Rosaria


Ingredients:
  • 400 g sugar 400 g margarine
  • 400 gr peeled almonds
  • 300 grams of dark chocolate
  • 6 eggs 1 cup
  • rum 1 tablespoon baking

Preparation:

Take the almonds put them in a baking dish in oven at 200 degrees for a few minutes, wait until they become light brown without burning them.


Quando si saranno raffreddate tritatele in un robot da cucina. Sciogliete il cioccolato e la margarina a bagnomaria.

In una terrina impastate i tuorli con lo zucchero, a parte montate a neve gli albumi. Uniteli e poi aggiungete le mandorle.

Unite il rum, il cioccolato, che avrete fatto raffreddare mescolando bene, infine, il lievito.
Versate il composto in un ruoto con carta da forno. Mettete in forno a 160° per 55 min. Quando sara' pronto spolveratelo con zucchero a velo.

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